Menü
Sepetim

NA Yayınları'na Hoşgeldiniz.

Devrim Gençer

Devrim Gençer

 

Ben, Devrim Gençer,

1975’te Bingöl’de doğdum. Altı yaşımda İzmir’e taşındık; çocukluğum ve gençliğim orada geçti. Son on yedi yıldır Almanya’da yaşıyorum. Yirmi iki yaşında bir oğlum var; onun varlığı ve birlikte büyüyüşümüz, hayatıma ve yazdıklarıma çok şey kattı.

Yaşamımın büyük bir kısmı, özel gereksinimli bireyler ve aileleriyle farkındalık yaratmak üzerine kurulu. Bu alanda yazılar yazıyor, çalışmalara katılıyor ve hem bireysel hem de kurum bazlı deneyimlerle insanlara dokunmaya çalışıyorum. Gençliğimden beri, farkındalık ve insan ilişkileri üzerine öğrenmeye, gözlemlemeye ve yazmaya devam ediyorum.

 Deriko & Kendal, Candost benim için ilk roman denemesi. Hikâyeler aracılığıyla hem kendi iç dünyamı hem de insan ilişkilerini keşfetmek istedim; dostluk, sorumluluk, emek ve birlikte yaşamanın ne demek olduğunu sorgulayan bir yolculuk. Bu romanla, okura sadece karakterlerin hikâyesini değil, Candost’un içinde açılan bir yaşam ihtimalini de göstermek istedim.

Ayrıca farkındalık üzerine yazmakta olduğum bir deneme üzerinde titizlikle çalışmaktayım; onu da bir kitap hâline getirip paylaşmayı planlıyorum. Yazmak benim için, yaşadıklarımı, öğrendiklerimi ve düşündüklerimi sessizce paylaştığım bir yol. Bu yüzden okurken hem kendi dünyamdan bir parça bulacak hem de kendi iç yolculuğunuza dair izler keşfedeceksiniz.

 

Deriko & Kendal  Candost
Yeni -20 %
Yayınevi: Kil Yayınları Yazar: Devrim Gençer
Bazı hikâyeler bir yerden başlamaz. Bir yürüyüşle başlar. Sessizlikle, beklemekle, geri dönmemeyi öğrenmekle... Deriko ve Kendal'in hikâyesi, birbirini tamamlayan iki yarımın değil; yan yana yürümeyi seçen iki ayrı hayatın hikâyesi. Ayrılığın bir kopuş değil, bir dönüşüm olduğu; sevmenin sahip o..
₺360,00 ₺450,00
Vergiler Hariç:₺360,00
Gösterilen: 1 ile 1 arası, toplam: 1 (1 Sayfa)
Tarama deneyiminizi ve sitemizin işlevselliğini iyileştirmek için tanımlama bilgileri ve diğer benzer teknolojileri kullanıyoruz. Gizlilik Politikası .